Asbestspecialisten voor uw kantoor, school, bedrijfspand, opslag of kinderdagverblijf

In de utiliteitsbouw is asbest geen onbekend materiaal. Tot 1994 is asbest algemeen toegepast in de bouw van bijvoorbeeld kantoren, scholen, bedrijfspanden, opslagloodsen en kinderdagverblijven. Ook in ziekenhuizen, bioscopen, sporthallen en andere publieke gebouwen is asbest terug te vinden. Tegenwoordig gelden er stringente regels voor het omgaan met asbest. Als eigenaar van zo’n gebouw heeft u de verantwoordelijkheid dat de volksgezondheid geen gevaar kan oplopen. Met Verhagen Milieu Advies heeft u één aanspreekpunt voor het gehele proces van advies tot en met verwijdering.

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring en kennis opgedaan bij diverse asbestvraagstukken voor utiliteitsgebouwen. We zijn u als opdrachtgever allereerst van dienst met een heldere asbestinventarisatie. Stap twee is een praktisch uitvoerbaar en gedetailleerd plan van aanpak: wat is de best denkbare manier om asbest dat mogelijk aanwezig is grondig en veilig te verwijderen? Verhagen  Milieu Advies heeft al veel projecten binnen de utiliteit achter de rug. Daardoor zijn we als geen ander op de hoogte van de actuele voorschriften. En daardoor bent u óók verzekerd van een uitvoering die geen schade oplevert in de omgeving.

U kunt Verhagen Milieu Advies op elk gewenst moment inschakelen. Veelal worden er asbestinventarisaties ingepland bij een geplande renovatie of onderhoud. Uiteraard kunnen wij ook inventariseren wanneer het gebouw in gebruik is. Onze asbestspecialisten geven u graag advies hierover. Bekijk wie u zijn voor gegaan.

Woningbouw

Overheid

Particulieren

Vraag vrijblijvend de kosten op voor onze asbest diensten!