Uw asbestsanering door een samenwerkende partij!

Voordat er tot asbestsanering kan worden overgegaan, moeten er een aantal stappen genomen zijn. Ten eerste moet er een asbestinventarisatie worden uitgevoerd, daarnaast moet er een sloopmelding worden ingediend bij de gemeente.

Bij asbestsanering komen er asbesthoudende materialen vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. Er moet dan ook zorgvuldig te werk worden gegaan bij het verwijderen van asbest. Om asbest te mogen en kunnen verwijderen, zijn speciale wettelijke regels en voorwaarden door de overheid opgesteld. Alleen gecertificeerde bedrijven, mogen de asbesthoudende materialen professioneel verwijderen. Verhagen Milieu Advies heeft een groot netwerk met erkende gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijven.

Wij kunnen u bij het gehele traject van de asbestsanering, conform de huidige wet- en regelgeving, adviseren en begeleiden. Van asbestinventarisatie, het aanvragen van een sloopvergunning, het selecteren van een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf, tot en met de uitvoer.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het selecteren van de juiste asbestsaneerder? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte op.

Vraag vrijblijvend de kosten op voor asbestsanering