Vakkundige en professionele partner voor uw asbest in de industrie!

Verhagen Milieu Advies gevestigd in Rotterdam, heeft een breed werkgebied in Nederland. Van oudsher is asbest veel toegepast in de industrie, want asbest is hittebestendig, isolerend en niet geleidend. De afgelopen jaren zijn de wetten en regels voor asbest in de industrie aangescherpt en gewijzigd. Verhagen Milieu Advies is volledig op de hoogte van alle actuele wetten en regels die gelden.

Asbestinventarisatie tijdens gepland onderhoud

Wij zijn uw professionele partner voor het maken van een asbestbeheersplan rondom de eventuele aanwezige asbest. Vanuit het beheersplan wordt een plan van aanpak ontwikkeld om de aanwezige asbest te inventariseren, te saneren, etc. Tijdens onze aanpak wordt uw productie niet verstoord en de medewerkers zullen er geen last van hebben. Veelal is een gepland onderhoud het juiste moment om het asbest te onderzoeken. Het is belangrijk om de juiste informatie en kennis te delen met uw medewerkers rondom asbest. Wij ondersteunen ook middels een toolbox zoals de asbestherkenningscursus. En Verhagen Milieu Advies kan u ondersteunen met een kostenraming, contra expertise, risicobeoordeling en tevens het volledige projectmanagement. Kortom, wij verstaan alle facetten als het gaat om asbest in de industrie!

Certificering

Onze werkwijze is professioneel, onze aanpak helder en duidelijk. Bij elk project volgen wij nauwgezet de richtlijnen zoals vermeld in het Certificatieschema voor het Procescertificaat Asbestinventarisatie als bedoeld in artikel 4.27 van de Arbeidsomstandighedenregeling. Ook zijn wij VCA* gecertificeerd. Dat geeft u de zekerheid die u als opdrachtgever zoekt: een proces volgens de regels, resulterend in een schone en veilige leefomgeving.

Benieuwd hoe wij voor de industrie bijvoorbeeld een asbestbeheersplan opstellen? Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan