Maak kennis: de asbest specialisten van Verhagen Milieu Advies

U heeft waarschijnlijk contact per e-mail en/of telefoon met het team van Verhagen Milieu Advies, maar het gezicht achter de persoon weten is altijd fijn. Wij laten u graag kennismaken met de asbest specialisten van Verhagen Milieu Advies. Heeft u een vraag over schadelijke stoffen of vermoedt u dat u asbest heeft ontdekt in uw vastgoed, maritiem of industrie? Leg uw vraag voor aan het team van Verhagen Milieu Advies. Wij adviseren u graag en delen onze jarenlange ervaring om de best passende oplossing te vinden voor uw probleem.

Onze missie

Met Verhagen Milieu Advies neemt u een partner in de arm die elke dag met passie werkt aan een belangrijke missie: het creëren van een betere leefomgeving. Dat doen we door een gedegen aanpak met de juiste stappen. Ook voor u gaan we graag met diezelfde passie aan de slag!

Kees Verhagen

Algemeen directeur
06 25 07 21 30

Kees is de grondlegger van Verhagen Milieu Advies. Door zijn passie is Verhagen Milieu Advies de succesvolle onderneming die het nu is. Kees beschikt over het certificaat DIA en VOL-VCA. Hij is op de volgende disciplines inzetbaar: onderzoek, advies, risicobeoordeling, validatiemetingen, projectbegeleiding, projectmanagement en administratieve ondersteuning.

Paul Dijkxhoorn

Adviseur
(010) 210 77 25

Paul is vanaf het eerste uur de rots in de branding bij Verhagen Milieu Advies. Paul heeft de volgende certificaten op zak: DIA, VOL-VCA, DLP en Approved HazMat Expert. Hij voert binnen het team van Verhagen Milieu Advies de volgende opdrachten uit: onderzoek, advies, risicobeoordeling, validatiemetingen, projectbegeleiding, projectmanagement en administratieve ondersteuning.

Jordy Dijkxhoorn

Adviseur
(010) 210 77 25

In 2016 is het team van Verhagen Milieu Advies versterkt met Jordy Dijkxhoorn. Jordy is een adviseur die zich graag verder wil ontwikkelen binnen het team van Verhagen Milieu Advies. Hij fungeert als adviseur en beschikt over VOL-VCA en het DIA-certificaat. De volgende opdrachten voert Jordy uit binnen het team: onderzoek, advies, risicobeoordeling, projectbegeleiding en administratieve ondersteuning.

Coosje van Asperdt

Office-manager
(010) 210 77 25

Naast onze asbestspecialisten is ook office-manager Coosje van Asperdt onderdeel van het team. In die functie neemt zijn alle telefoontjes aan en heeft zij daardoor optimaal inzicht in ieders agenda. Zo is er bovendien altijd een vaste basis op het kantoor van Verhagen Milieu Advies die de opdrachtgevers te woord kan staan en informatie kan geven.

Vraag vrijblijvend de kosten op