De adviseur van asbest tot Z

Het verwijderen van asbest is aan allerlei regels en richtlijnen verbonden. Een optimaal proces begint met een grondige voorbereiding. Verhagen Milieu Advies is de adviseur die u het gehele traject kan bijstaan. Van asbestinventarisatie tot communicatie. En van plan van aanpak tot directievoering. Onze specialisatie is opgebouwd in diverse sectoren: vastgoed, industrie en maritiem, voor de zakelijke markt tot en met particulieren. Wij zijn volledig op de hoogte van de actuele regelgeving. Ook voor u maken we graag het verschil met onze kennis en ervaring.

U als opdrachtgever staat centraal bij Verhagen Milieu Advies

Dagelijks voeren wij met ons team voor uiteenlopende opdrachtgevers onze diensten uit op het gebied van asbest. Bij al onze diensten staat service en klanttevredenheid voorop, wij zien onze klanten als ambassadeurs van Verhagen Milieu Advies. Onze communicatie is helder en we geven een duidelijke planning mee bij elke opdracht zodat alle partijen weten wat er verwacht wordt. Wij streven ernaar om volgens planning en afspraak onze diensten uit te voeren. Echter is het vak asbest soms een ‘ongrijpbaar’ begrip waardoor er tijdens een asbestinventarisatie of contra-expertise kan blijken dat er een extra asbestonderzoek benodigd is. Wij overleggen dit altijd met de klant en zijn transparant in de planning en bijbehorende kosten.

Uw mening is goud waard

Door de positieve feedback en ervaringen van onze klanten kunnen wij met passie en professionaliteit onze diensten dagelijks uitvoeren. Mede door de resultaten uit ons klanttevredenheidsonderzoek, welke in het najaar van 2017 is uitgevoerd, kunnen wij zeggen dat onze klanten onze dienstverlening beoordelen met ‘uitstekend’. Merendeel van de respondenten konden onze rapportages waarderen met ‘duidelijk en snel’. Ook onze bereikbaarheid/respons tijd wordt als zeer positief ervaren. Andere kernwoorden die klanten bij ons vonden passen zijn: betrouwbaar, discreet, accuraat, professionaliteit en vakkundig. Wij kunnen met trots zeggen dat Verhagen Milieu Advies aan de verwachtingen voldoet welke wij voorspiegelen tijdens een offerte of kennismakingsgesprek. Onze opdrachtgevers maken dat wij kunnen groeien en ontwikkelen voor de toekomst!

Certificering

Onze werkwijze is professioneel, onze aanpak helder en duidelijk. Bij elk project volgen wij nauwgezet de richtlijnen zoals vermeld in het Certificatieschema voor het Procescertificaat Asbestinventarisatie als bedoeld in artikel 4.27 van de Arbeidsomstandighedenregeling. Ook zijn wij VCA* gecertificeerd. Dat geeft u de zekerheid die u als opdrachtgever zoekt: een proces volgens de regels, resulterend in een schone en veilige leefomgeving. Verhagen Milieu Advies is actief in vastgoed (woningbouw, ziekenhuis en zorginstellingenindustrie, vastgoedbedrijven en project­ontwikkelaars), industrie, maritiem & offshore en de agrarische sector.

Wij geven u graag advies over de juiste stappen bij asbest. Neem contact op voor een advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend de kosten op