Uw garage, schuur of kruipruimte op asbest laten checken met een asbestinventarisatie

Bent u particulier en eigenaar van een woning, een garage, een schuur of een ander gebouw? En wilt u de zekerheid dat de gezondheid in uw omgeving niet in gevaar kan komen door rondzwevende asbestdeeltjes? Schakel een specialist in die diverse asbestprojecten in West-Nederland tot een goed einde heeft gebracht: Verhagen Milieu Advies. We zijn niet alleen voor het bedrijfsleven een betrouwbare asbestspecialist, ook voor particulieren voeren we een grondige asbestinventarisatie uit.

Bezit u een woning die is gebouwd in de jaren voor 1994 en wilt u die gaan verkopen? Dan moet u als eigenaar verklaren dat er geen asbest in de woning aanwezig is. Die verklaring is een zogenaamde asbestinventarisatie. Dat is een rapport dat vermeldt welke mogelijke asbesttypen wel of niet in de woning aanwezig zijn. Ook als u uw woning gaat verbouwen of renoveren, dient u op te passen met het slopen van asbestmaterialen. Asbest vraagt een zorgvuldige aanpak. Daarom mag het gevaarlijke materiaal alleen door een asbestspecialist worden verwijderd. Schakel daarom altijd een ervaren bedrijf in voor de veiligheid van u en uw omgeving.

Verhagen Milieu Advies kan u van dienst zijn in het gehele traject. U kunt ons inschakelen voor een asbestinventarisatie zodat u weet welke stappen u moet nemen. Natuurlijk staan we ook voor u klaar om u te begeleiden bij een eventuele sanering. Bekijk ons handige overzicht waarin u een goede indicatie krijgt van alle mogelijke plekken waar asbest zich in en rondom de woning kan bevinden.

Vraag vrijblijvend de kosten op voor onze asbest diensten!