Uw assistent van A tot Z bij het traject van asbestsanering en sloop

Heeft uw organisatie hulp nodig om het gehele traject van asbestsanering en sloop op een veilige wijze te laten verlopen? Verhagen Milieu Advies heeft ruime ervaring in het begeleiden van grootschalige asbestsaneringen.

Vanaf de planning tot de ideeën voor het realiseren van een asbest project wordt er een proces opgestart waarbij meerdere partijen zijn betrokken. Verhagen Milieu Advies ontzorgt u, als opdrachtgever, door als aanspreekpunt te fungeren voor alle betrokken partijen. Vaak is een intensieve projectbegeleiding noodzakelijk om het project binnen een bepaald tijdsbestek en het beschikbare budget te realiseren. U ontvangt dagelijks een dagrapportage, zodat u op de hoogte bent van de geleverde arbeid en wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden op het gebied van sloop en asbestsanering op een correcte en gestructureerde wijze plaatsvinden. Op basis van de resultaten uit de rapportage kan Verhagen Milieu Advies adviseren over de volgende te ondernemen stappen en acties.

Geïnteresseerd in asbestsanering en sloop projectbegeleiding door Verhagen Milieu Advies? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend de kosten op voor uw projectbegeleiding