Voorkom schade en onnodig hoge kosten met het inzetten van Verhagen Milieu Advies bij uw asbest vraagstukken

De afgelopen jaren zijn de wetten en regels rondom asbest in vastgoed aangescherpt en gewijzigd. Verhagen Milieu Advies is volledig op de hoogte van alle actuele wetten en regels, mede door de jarenlange ervaring.

Van woningcorporatie tot agrarische bedrijven

Wij hebben reeds jarenlang ervaring in onder andere het inventariseren van asbest in woningen, openbare gebouwen (zorgcentra, bibliotheken, gemeentelijke gebouwen) en agrarische bedrijven. Wij werken voor diverse uiteenlopende opdrachtgevers, variërend van woningcorporaties tot particulieren. In sommige gevallen verlopen projecten via een aannemer, saneerder of project begeleider. Verhagen Milieu Advies is de schakel om te zorgen voor een veilige omgeving voor mens en milieu.

Naast het verzorgen van de asbestinventarisaties kunnen wij u ook ondersteunen met een totaalpakket. Denk bijvoorbeeld aan:

Tevens kunnen wij uw partner zijn voor het projectmanagement rondom uw vastgoed, van een helder plan van aanpak en een overzichtelijke kostenraming, tot aan de communicatie met alle belanghebbenden.

Certificering

Onze werkwijze is professioneel, onze aanpak helder en duidelijk. Bij elk project volgen wij nauwgezet de richtlijnen zoals vermeld in het Certificatieschema voor het Procescertificaat Asbestinventarisatie als bedoeld in artikel 4.27 van de Arbeidsomstandighedenregeling. Ook zijn wij VCA gecertificeerd. Dat geeft u de zekerheid die u als opdrachtgever zoekt: een proces volgens de regels, resulterend in een schone en veilige leefomgeving.

Wij zijn graag uw partner voor al uw vraagstukken over asbest in vastgoed. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Woningbouw

Utiliteitsbouw

Overheid

Particulieren

Vraag vrijblijvend de kosten op!