Wij begeleiden de communicatie met bewoners en belanghebbenden

Wanneer er tijdens een project asbest wordt geconstateerd, is het van belang dat de gebruikers, omwonenden en belanghebbenden juist geïnformeerd worden. Verhagen Milieu Advies kan deze communicatie bij asbest op een heldere en goed gepresenteerde manier verzorgen.

Het constateren van asbest in een gebouw, object of constructie kan vervelende situaties opleveren voor gebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden. Middels informatiebrieven en presentaties informeren wij alle belanghebbenden over de stand van zaken en de te ondernemen stappen om de mogelijke risico’s zoveel mogelijk in te perken. Onze communicatie bij asbest is eerlijk en transparant. Wij verzekeren de belanghebbenden dat er op de best mogelijke manier gehandeld wordt om te laten weten dat er aan het probleem wordt gewerkt. Verhagen Milieu Advies kan fungeren als aanspreekpunt bij vragen en verschaft actuele en eerlijke informatie.

Wilt u de communicatie bij asbest laten verzorgen door een ervaren partij zoals Verhagen Milieu Advies? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend de kosten op voor communicatie bij asbest