94% beoordeeld de kwaliteit, service, uitvoering & planning met uitstekend

Diensten

Als gemiddeld rapport cijfer ontvangen wij van onze klanten een 9

Rapport cijfer

Verhagen Milieu Advies staat voor een flexibel, deskundig en service gericht bedrijf. De samenwerking is erg prettige mede door de korte lijnen, direct contact en een snelle terugkoppeling over de actuele stand van zaken. Waarbij Verhagen Milieu Advies een goede prijs kwaliteit verhouding heeft.

LVA

Snelle en goede service, zo ervaren wij de samenwerking met Verhagen Milieu Advies. Wanneer we een aanvraag/opdracht hebben kunnen we er van op aan dat binnen twee werkdagen het inventarisatierapport gereed is. Dit is een pluspunt en geeft een fijne samenwerking met tevens een goede prijs kwaliteit.

CSR Groep

Verhagen Milieu Advies is berokken, klantgericht en geeft een advies op maat. De samenwerking is prettig er zijn korte lijnen en een vertrouwensband. Een klantgerichte aanpak waarbij de oplossingsgerichtheid binnen wettelijke kaders centraal staat. Verhagen Milieu Advies is onafhankelijk van laboratoria wat van grote meerwaarde is t.o.v. andere milieu adviesbureaus.

Asbestvraag.nl

Wij werken graag samen met Verhagen Milieu Advies door de snelheid en goede prijs kwaliteit verhouding. Binnen een project wordt de klant/opdracht centraal gesteld en op basis hiervan een advies gegeven. Bij een project wordt een duidelijk plan van aanpak opgesteld en vervolgens uitgevoerd volgens het plan van aanpak. De samenwerking ervaren wij als betrokken, betrouwbaar en klantgericht.

EcoReno