Voor al uw maritieme asbest vraagstukken staat Verhagen Milieu Advies voor u klaar!

Click here to read this text in English. 

Met onze vestiging in de Rotterdamse haven, aan de Sluisjesdijk, zijn wij dichtbij om u snel, accuraat en professioneel te ondersteunen met de inventarisatie van niet alleen asbest, maar ook van andere gevaarlijke stoffen van een schip.

Gecertificeerde maritiem specialisten

Binnen ons team hebben wij gespecialiseerde onderzoekers die het zogeheten DNV GL HazMat Expert certificaat hebben. Indien u verwacht dat er zich gevaarlijke stoffen aan boord van het schip bevinden, is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een partij die u op diverse vlakken kan ondersteunen. Mogelijke gevaarlijke stoffen aan boord van een schip zijn bijvoorbeeld asbest, kwik, PCB’s, loodhoudende verven en PFOS. Verhagen Milieu Advies kan voor u de gevaarlijke stoffen inventariseren (IHM) en analyseren, zodat wij een passend advies kunnen uitbrengen. Tevens kan Verhagen Milieu Advies u begeleiden bij de eventuele verwijdering van de gevaarlijke stoffen. Alle rapportages worden opgesteld conform de International Maritime Organization (IMO) richtlijnen, SOLAS-conventie en de NSI instructie en voldoen daarmee aan de wereldwijde strikte wet- en regelgeving op het gebied van asbest in de maritieme sector.

Wilt u meer informatie over hoe Verhagen Milieu Advies uw partner voor uw maritieme asbest vraagstukken kan zijn? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan